Forbered deg på tiden etter pandemien med effektiv håndtering av sosiale medier

Pandemien har økt mengden tid forbrukere bruker på sosiale medier. Dette betyr at sosiale medier har blitt en stadig viktigere møteplass for virksomheter så vel som for kunder. 

En artikkel i Harvard Business Review som ble publisert tidligere i år, diskuterer virksomheters sosiale mediestrategi i perioden etter pandemien. Artikkelforfatterne Christine Moorman og Torren McCarthy oppfordrer selskaper til å investere i ledelse av sosiale medier og forberede seg på perioden etter pandemien. I følge artikkelen har sosiale medier blitt enda viktigere i forholdet mellom merkevarer og kunder.

 

Hvordan kan denne viktige forbindelsen opprettholdes og utvikles nå og i fremtiden? La oss starte med det faktum at et selskap trenger de riktige verktøyene for å administrere sosiale medier. Basert på tilbakemeldingene vi får fra kundene våre, vet jeg at RelationDesk kan bidra til å opprettholde og utvikle denne interaksjonen.

 

RelationDesk er en plattform for administrasjon av sosiale medier som muliggjør planlegging av innhold, publisering av innhold og svar på kommentarer og meldinger i én plattform. I tillegg kan du enkelt trekke ut analyser i verktøyet og generere omfattende rapporter som eksempelvis hvor raskt dere reagerer på innkomne kommentarer og meldinger.

 

RelationDesk muliggjør:

  • Innholdsplanlegging blir enklere med en samlet kalendervisning.

  • Muligheten til å publisere innhold på tvers av ulike kontoer fremskynder det daglige arbeidet.

  • Måneds- og ukesvisningen gjør det lettere å skissere det samlede bildet av innholdet.

  • Å svare på kommentarer og meldinger er raskere ettersom hver nye kommentar, reaksjon og melding vises i plattformen.

  • Det er mulig å undersøke analysene av de ulike kanalene hver for seg eller ved å sammenligne publikasjons- og interaksjonsstatistikken.

  • Viktigst av alt er at du opprettholder forholdet mellom kunden og merkevaren din på sosiale medier.

Som en del av Retriever fungerer RelationDesk dynamisk og som en egen digital plattform, som muliggjør enda raskere oppdateringer og smidig respons på kundenes utviklingsforslag.

 

I likhet med Moorman og McCarthy, tror jeg at det er helt avgjørende for virksomheter å investere i sosiale mediestrategier nå og forberede seg på tiden etter pandemien. Med de rette verktøyene blir det enklere å administrere strategien for sosiale medier. Virksomheten kan med det opprettholde og utvikle det viktigste, nemlig forholdet til kunden. I tillegg blir det enklere å administrere sosiale medier og bruke ressursene der kundene for tiden samhandler mest.