Podcastit mukaan Retrieverin seurantavalikoimaan

Retrieverin sosiaalisen median lähdekanta laajenee, kun valikoimaa täydennetään podcast-lähetyksillä.

 Mukana on tässä vaiheessa noin 50 podcastiä eri aihealueista kuten taloudesta, teknologiasta, politiikasta ja kulttuurista. Lähdevalikoimaa päivitetään ja laajennetaan jatkuvasti.

 

”Podcastit ovat lyöneet läpi suomalaisten mediakulutuksessa, ja niin kasvaa myös niiden merkitys organisaatioiden mediajulkisuuden seurannassa. Podcast-seurantamme keskittyy säännöllisesti uutta sisältöä julkaiseviin tuotantoihin, joita seuraamalla asiakkaamme saavat yhä kattavamman kuvan näkyvyydestään”, Customer Relations and Content Manager Jenni Räikkönen kertoo.

 

Podcastien kuunteleminen on suosittua erityisesti nuorten ja nuorten aikuisten parissa. Tilastokeskuksen mukaan podcasteja kuunteli tai latasi viime vuonna useampi kuin joka toinen 16–34-vuotias. Sanoman viime vuonna toteuttaman kyselyn mukaan kaikista suomalaisista noin viidennes suomalaisista kuuntelee podcasteja viikoittain. Podcastit ovat siis nousemassa yhä merkittävämmäksi osaksi suomalaista mediamaisemaa.

 

Retrieverin podcast-seuranta on saatava lisäpalveluna osaksi sosiaalisen median kuuntelupalvelu Pulsea. Seuranta toteutetaan äänentunnistuksella, eli samalla tavalla kuin radio- ja TV-seuranta.

 

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää!