Maunu Anhava Retriever Suomen myynnin johtoon

Maunu Anhava on nimitetty mediaseuranta ja -analyysitoimisto Retriever Suomi Oy:n Sales Manageriksi 15.10.2020 alkaen. Anhava ottaa vastuulleen Retrieverin Suomen myynnin sekä toimii yrityksen johtoryhmän jäsenenä.

Kuva: Markku Ulander

 

Anhavalla on vahva ja monipuolinen työkokemus media-alalta erilaisista johto- ja myyntitehtävistä sekä sisällöntuotannosta muun muassa STT:n, sisältö- ja viestintätoimisto Era Contentin sekä Sanoma Media Finlandin palveluksessa. Hän siirtyy tehtävään STT:n liiketoimintapäällikön paikalta.

"Olen todella innoissani siitä, että pääsen mukaan osaksi Retrieverin kasvutarinaa. Uskon, että pystymme yhdessä tiimin kanssa tarjoamaan asiakkaillemme entistä enemmän näkemyksiä medianäkyvyyden kehittymisestä. Tämän vuoden aikana viestinnän mittaamisen ja ansaitun median analyysin merkitys on vain entisestään korostunut", Maunu Anhava sanoo.

Retriever on alansa johtava yritys Pohjoismaissa ja kasvattanut markkinaosuuttaan Suomessa voimakkaasti kolmen viime vuoden ajan.

 

Lisätietoja
Mika Roman, toimitusjohtaja, 0400 393 155, mika.roman@retriever.fi
Maunu Anhava, Sales Manager, 040 163 21 55