Nyt Retrieverin asiakkaille maksumuurien takaiset sisällöt luettavaksi!

Viimeisen parin vuoden aikana valtaosa mediatalojen verkossa julkaisemasta sisällöstä on mennyt maksumuurien taakse. 

Tämä on tuottanut harmaita hiuksia sekä meille että kaikille muillekin mediaseurannan tarjoajille. Nyt voimme ylpeinä kertoa, että Retrieverin mediaseurannan asiakkailla on mahdollisuus päästä lukemaan myös maksumuurien takaisia sisältöjä.

 

Uusi palvelumme perustuu mediatalojen kanssa tekemiimme sopimuksiin. Me maksamme mediataloille osan meille maksetuista rahoista. Vastineeksi mediatalot antavat meille oikeuden näyttää asiakkaillemme sisällöt ilman ylimääräisiä kirjautumisia. Palvelulla on kiinteä kuukausimaksu kuten kaikilla muillakin Retrieverin palveluilla.

 

Olemme käyneet keskusteluita jo pitkään, koska näimme että maksumuureista on tullut pysyvä osa myös suomalaista mediakenttää. Mediaseurannan perustehtävä on antaa tieto paitsi siitä, että asiakkaalla on mediaosuma, myös pääsy siihen mediaan. Maksumuurit muodostivat tässä ongelman, jota nyt ratkaisemme.

 

"Ei ole samantekevää, perustuuko yrityksen viestinnän tai johdon tilannekuva vain osittaiseen vai kattavaan tietoon."

 

Päivittäisessä viestintätyössä on tärkeää olla selkeä tilannekuva. Ei ole samantekevää, perustuuko yrityksen viestinnän tai johdon tilannekuva vain osittaiseen vai kattavaan tietoon. Me Retrieverillä haluamme tarjota asiakkaillemme kokonaiskuvan, joka kattaa kaikki kanavat. Maksumuurien takainen media on merkitykseltään kasvava osa sitä mediatietoa, josta tilannekuva täytyy muodostaa. Silloin viestinnän ja johdon päätökset perustuvat samaan kuvaan joka yleisölläkin on.

 

Meidän palvelustamme asiakkaamme ovat jo saaneet kattavan seurannan niin painetusta mediasta, radio- ja TV –mediasta kuin sosiaalisesta mediastakin. Nyt mediatietomme on entistäkin kattavampaa ja siksi Retriever on suomalaisen viestinnän ammattilaisen paras valinta mediaseurantakumppanikseen.

 

Oletko kiinnostunut lisäämään palveluusi myös maksumuurin takaiset sisällöt, tai siirtymään Retrieverin asiakkaaksi? Ota meihin yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää!

Haluatko tutustua lisää palveluihimme?

Varaa demo alta!

Varaa esittely