Retrieverin pdf-lehtien lähdekanta kasvaa jatkuvasti

Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisimman kattavaa mediaseurantaa. Teemme jatkuvasti työtä medioiden kanssa lähdekantamme kasvattamiseksi.

Sanomalehtien osalta kantamme on jo erittäin täydellinen. Mukana ovat kaikki viisi kertaa tai useammin ilmestyvät sanoma- ja paikallislehdet sekä runsas joukko harvemmin ilmestyviä paikallislehtiä. Nyt työmme on keskittynyt keräämään erikoismedioita digitaalisiin lähteisiimme. Olen erittäin iloinen, että olemme äskettäin saaneet Rakennuslehden mukaan aikakauslehtien pakettiimme. Muita merkittäviä lisäyksiä ovat poliittiset aikakauslehdet Nykypäivä, Kansan uutiset, Suomenmaa ja Demokraatti. Erikoisalan medioita edustavat myös hyvinvointi- ja liikunta-alan asiakkaillemme tärkeät Juoksija Kustannus Oy:n lehdet Juoksija, Hiihto, Pyöräily + Triathlon sekä Kunto &Terveys. Nämä tulevat lähiaikoina kaikkien aikauslehti-paketin ostaneiden asiakkaidemme seurantaan - ilman lisämaksua.

 

Jos sinulla on toivomuksia lehdistä, joita haluaisit saada seurantaan, voit aina olla yhteydessä Retrieverin yhteyshenkilöösi. Vaihtoehtoja on kaksi: jos meillä ei ole sopimusta kyseisen median kanssa, voimme alkaa tuottaa osumia teille tiivistelminä. Toisaalta voimme palautteesi innostamana yrittää tehdä sopimusta kyseisen julkaisijan kanssa. Sopimukseen pääseminen ei ole tietenkään varmaa. Nopeasti seurantaasi voidaan täydentää tilaamalla tiivistelmät.

 

Kotimaisten lähteiden lisäksi Retriever tarjoaa kattavaa seurantaa myös globaalisti. Jos seurantatarpeenne ovat kasvaneet ja seurantanne on hajautettu useammalle toimijalle on järkevää tarkistaa voisimmeko kattaa myös kansainväliset tarpeenne. Näin kaikki mediaosumanne ovat samassa portaalissa. Kerromme mielellämme lisää, ota meihin yhteyttä!