587 miljoonaa

Tämä on upouuteen Sosiaalisen median arkistoomme tallennettujen postausten lukumäärä – ja se kasvaa tuhansilla jokaisena sekuntina, 24 tuntina vuorokaudessa ja 356 päivänä vuodessa.

Seuraat varmaankin jo Retriever Pulse -työkalulla sosiaalisessa mediassa käytäviä keskusteluja, brändien mainintoja, tärkeitä aiheita ja kampanjoita. Tästä päivästä lähtien annamme sinulle mahdollisuuden palata ajassa taaksepäin ja tehdä historiahakuja valtavasta määrästä julkaisuja!

 

Olemme keränneet ainutlaatuiseen, laajalti kattavaan arkistoomme miljoonia ja miljoonia postauksia Facebookista, Twitteristä, Instagramista, YouTubesta ja Vimeosta.

 

Näin se toimii

 

Seuraamme sosiaalista mediaa läpikotaisesti, ja saatavillasi olevien syötteiden määrä on koottu kaikkien tekemiemme hakujen kautta. Siten ulottuvillamme on kaikki ajan kuluessa keräämäämme merkittävä data ja merkittävät syötteet. Olemme keränneet vuoden 2017 huhtikuusta alkaen kaikki hakutulokset sellaisilta alustoilta kuten Facebook, Twitter, Instagram, YouTube ja Vimeo.

Tässä näet Sosiaalisen median arkiston sisältämän syötteiden lukumäärän miljoonissa ja alustakohtaisesti:

 

 

Mitä Arkisto sisältää

 

Arkistosta löytyvät kaikki sosiaalisessa mediassa tekemiemme hakujen keräämät tiedot ja syötteet. Tämän historiallisen datan määrä antaa sinulle siten ainutlaatuisen mahdollisuuden tehdä nopeita hakuja ja selvittää, millainen läpilyöntivoima eri aiheilla tai keskusteluilla on ollut sosiaalisessa mediassa, ja voit samalla keskittyä vain kaikkein tärkeimpiin alustoihin. Tulokset visualisoidaan helposti hahmoteltavissa oleviksi taulukoiksi ja kaavioiksi, ja voit myös halutessasi tarkastella jokaista krijoitusta yksitellen.

Arkistossamme on hämmästyttävät 587 miljoonaa postausta, ja se kattaa laajan kirjon toimialoja, yrityksiä ja järjestöjä – ollen silti rajoitettu. Esimerkiksi Facebookin tai YouTuben koko sisällön tallentaminen arkistoon on fyysisesti mahdotonta. Voimme tallentaa Arkistoon ainoastaan hakujemme asiaankuuluvimmat tulokset, emme koko Facebookin sisältöä.

Laajan hakupohjamme ja ajan kuluessa keräämämme historiallisen tietokantamme julkaisun yhteydessä Retriever iloitsee voidessaan tarjota sinulle tämän uskomattoman laajan sosiaalisen median seurannan Arkiston, joka antaa sinulle mahdollisimman täydellisen historiallisen kuvan.

 

Miten hyödyt tästä?

  • Suorita nopeita hakuja ja hanki yleiskuva siitä, miten eri aiheita on käsitelty sosiaalisessa mediassa
  • Löytämäsi tulokset visualisoidaan kattavilla taulukoilla ja diagrammeilla, joita voit työstää edelleen
  • Voit halutessasi nähdä jokaisen löytämäsi postauksen yksitellen